Termes i condicions

Aquesta promoció de The Bicester Village Shopping Collection™  ha estat creada per Value Retail PLC (“Value Retail”) exclusivament per a clients de Vueling Club (“Client”). L’oferta està subjecta a les condicions següents:

 1. La promoció està disponible per als Clients del 18 de desembre 2017 al 18 de gener 2018.
 1. Punts de bonificació
  1. Els Clients que presentin la seva targeta de soci de Vueling Club i una còpia impresa o captura de pantalla del missatge rebut de Vueling informant de la promoció per a Avios Bonus, juntament amb els tiquets de compra vàlids per a aquesta promoció adquirits per el Client en els Villages participants (especificats més avall) tindran dret a acumular tres (3) Avios en lloc de l’habitual un (1) Avios per cada lliura esterlina o euro que gastin. I si s’uneixen a Privilege, obtindran un total de cinc (5) Avios per cada euro de compra.
  2. Els Avios de bonificació d’aquesta oferta només podran reclamar-se el mateix dia en que s’hagin realitzat les compres vàlides. No s’admetran sol·licituds amb caràcter retroactiu d’aquesta promoció de punts de bonificació.
 1. General
  1. Aquesta oferta de punts de bonificació només està disponible en els Villages participants. Els Villages participants son La Roca Village, Barcelona, i Las Rozas Village, Madrid.
  2. El dret a beneficiar-se d’aquesta oferta promocional és personal i exclusiva del destinatari del missatge rebut de Vueling i no pot transferir-se. No està permès fer còpies del missatge ni reproduir-lo o distribuir-lo sota cap format o mètode amb la intenció de que sigui utilitzat per una altra persona que no sigui el seu destinatari original.
  3. Aquesta oferta promocional no pot utilitzar-se juntament amb cap altra oferta especial, cupó o val. Els tiquets de les compres vàlides utilitzades per a aquesta oferta no podran tornar a utilitzar-se per reclamar punts o milles d’altres programes/empreses associades.
  4. Les bonificacions que ofereix aquesta oferta promocional no es poden bescanviar per diners en efectiu.
  5. Value Retail Management Spain es reserva el dret de retirar o cancel·lar aquesta oferta promocional en qualsevol moment i per qualsevol motiu.
  6. Value Retail Management Spain no es fa responsable de cap pèrdua econòmica que el client pugui sofrir com a conseqüència del rebuig, cancel·lació o retirada de la present oferta promocional, o de la incapacitat del client d’aprofitar l’esmentada oferta promocional.
  7. La utilització d’aquesta oferta promocional pressuposa l’acceptació de les presents condicions d’ús i també de la política de privacitat i condicions legals de Value Retail.
  8. L’empresa promotora d’aquesta oferta és Value Retail PLC, amb seu fiscal a 19 Berkeley Street, Londres, W1J 8ED, Regne Unit.
Top